Foorumi

Voisko tämän kerho foorumin vaihtaa yksikertaisempaan muotoon niinkuin Radiohullujen sivulla on.
Kyllä on kökkö käyttää ja temppuilee, vaihtaa kirjaimet isosta pienee ja kun harvakseltaan käyttää niin opetuttaa jonkun aikaa, tulee muutama kirosana ja vaihdan faseen ilmoitukset.

T:Rane -7CQ

Niin, kyllä se edellinen foorumi oli parempi. Faceen laittelen minäkin omat ilmoitukset, en enää tänne.

Vesa oh7xi

Asiasta on keskusteltu jonkin verran. Vuosikokous on tulossa, joko siinä olisi hyvä keskustella, tai seuraavan hallituksen toimesta. Tekijää foorumin tekniikan vaihtamiseen ja/tai ylläpitoon on etsitty, no ehkä ei tarpeeksi ahkerasti.

Työmäärältään helpompi luoda uusi tyhjä foorumi. Aika usein noissa hajoaa tekstimuotoilut niin etteivät ole vanhat viestit enää luettavia. Se vaatii aika paljon työtä, että viestien siirrossa uuteen järjestelmään kaikki muotoilut korvataan jollain vastaavalla muotoilulla. Liitetiedostot ja kuvat voi olla toinen aikaa vaativa homma.

Siitäkin on hyvä keskustella, minkälaista työmäärää esitetään henkilölle joka alkaisi foorumia ylläpitämään. Eli jäisikö nykyinen joksikin siirtymäajaksi rinnalle, josta voisi lainailla tärkeimmät viestit uudelle foorumille. Vai tekisikö viestien ja liitetiedostojen siirron.

Käsitin että nykyinenkin foorumi vaatisi jonkin verran huomiota, jos tällä alustalla jatketaan.

Joo vanhat jutut vaan pois ja joku kevyt foorumi tilalle, käyttöaste muutenkin vaisu. Onhan kerholla FB ja Insta sivut olemassa.

Juu, turha sinne uudelle foorumille olisi entisiä juttuja siirtää. Uusi pohja, uudet jutut. Helppokäyttöisyys on tärkeintä, ja pieni ylläpidon tarve.