Kerhotilan kulkuoikeudet

Hallituksen päätöksen mukaisesti kerhotilan kulkuoikeudet uusitaan lähiaikoina. Kulkuoikeutta tarvitsevien kerhon jäsenten kortit täytyy ohjelmoida näinollen uudelleen. Ohjelmointia ei kuitenkaan tehdä magneettijuovalla, vaan kortin numerosarjalla. Korttia ei siis tarvitse tuoda kerholle ohjelmointia varten. Oven avaus puolestaan toimii jatkossakin magneettijuovaa käyttäen. Numerosarjalla ohjelmoinnilla haluamme varmistua siitä, että esimerkiksi kadonnut kortti saadaan kyseisellä numerosarjalla myös tarvittaessa poistettua.

Kortissa pitää olla siis magneettijuova sekä selkeä numerosarja. Hyväksi todettuja kortteja ovat ainakin Plussa- ja S-etukortit. Numerosarjan voi ilmoittaa sähköpostilla joko Reijolle OH7GGX tai Janille OH7EOW omakutsuosoitteeseen.

Lisäksi kaikkia fyysisten avainten haltijoita pyydetään ilmoittautumaan edellämainituille henkilöille, jotta myös avainten tilanne saadaan päivitetyksi.

Muistakaahan laittaa tietoja tulemaan, että pääsette jatkossakin kulkemaan kerholle. Kortteja ei ohjelmoida missään kerhoillassa, vaan ne syötetään numerosarjoina erilliseltä listalta ja tuo lista laaditaan saapuneiden sähköpostien perusteella. Sähköpostin voi laittaa minulle omakutsuosoitteeseen ja viestiksi kortin tyyppi sekä numero. Esimerkiksi siis “Plussa kortti numero 123 4567 89 0”. Valitse turvallisuussyistä tarkoitukseen sellainen kortti, jossa ei ole maksu tms ominaisuuksia.

Ja erityisesti niistä fyysisistä avaimista haluan tiedon kenellä niitä on. Käräytä varmuuden vuoksi kaverikin.
Avaimia on useampaa lajia, joten ilmoitathan myös tarkasti mitkä avaimet sinulta löytyy.

73 de Reijo OH7GGX

Ovikoneen muisti on nyt tyhjennetty. Niille, jotka ilmoittivat korttinsa numeron 24.5. mennessä, on ohjelmoitu kulkuoikeus uudelleen.

Kaikista ohjelmoiduista korteista on lähetetty vahvistus sähköpostitse. Jos et saanut vahvistusta, ei myöskään korttia ole ohjelmoitu. Ole tarvittaessa yhteydessä uudelleen.

Mikäli haluat kortin vielä kesäksi toimintaan, niin ilmoita korttisi numero viimeistään 7.6.

73 de Reijo OH7GGX