Kerhotilan sisäremontti, maalaus ja laatoitus

Oma keittiöremppa on jo viimeistelyä vaille valmis, joten jatketaanpa kerhotilan kunnostusta.
Lattia karhennettiin tänään Vellun kanssa konevuokraamosta haetulla hiomakoneella. Illemmalla Matti teippaili lisää ja kittauksia siistittiin. Käyn imuroimassa ja pesemässä pinnat ennen maalausta.

Maalaus tehdään keskiviikkona 27.7 klo 15.00 alkaen. Järjestän välineet, muutama maalari tarvitaan ja työnjohdossakin on paikkoja vapaana.

Laatoitus aloitetaan 2.8 alkaen myöhemmin tarkennettavana kellonaikana. Työhön tarvitaan vähintään neljä henkilöä: laatanleikkaaja, jolle opastetaan timantti-vesileikkurin käyttö, Saneerauslaastin sekoittaja, laastin levittäjä ja laatoittaja. Lisäksi vaihtomiehet ja työnjohto ovat tervetulleita. Ottakaapa vapaaehtoiset minuun yhteyttä, Olisi hyvä, jos työtä voitaisiin tehdä päiväsaikana, laattojen sahauksessa tulee jonkinverran melua.

Molemmissa hommissa olisi hyvä olla jo tullessa työvaatteet päällä, pois lähtiessä ne joka tapauksessa ovat ;)

73 Heimo

Maalasimme kerhotilan Matin kanssa keskiviikkona yhteen kertaan ja kävimme tänään maalaamassa osan pinnoista toiseen kertaan sekä poistimme teipit.

Laatoitus tehdään tiistaina 2.8, klo 10.00 alkaen. Jos olet halukas tulemaan hommiin ota yhteyttä minuun. Soitan jäsenille saadakseni tarpeellisen porukan kasaan.

Iso kiitos Matille maalausavusta!

73 Heimo

Lattia on nyt laatoitettu. Annetaan kuivua viikon verran ennen saumausta, Kiitokset Antti, Tero ja Vellu!

73 Heimo

Saumasin lattian Vellun kanssa viikko sitten ja käsitelin sen viime keskiviikkona saumasuojalla. Listat vielä puuttuu, käyn Jarkon kanssa listoittamassa syyskuun alkupuolella.

73 Heimo OH7TY

No niin, nyt on listat, paitsi se yksi, jonka joku päivä kiinnitän ulko-oven sisäkynnykseen. Kiitokset Jarkolle!

Ennen kuin alamme sisustaa odottelemme taloyhtiön päätöksen viereisen varaston vuokraamisesta. Jos päätös on myönteinen, voisimme jättää kaikki vähemmän käytetyt tavarat sinne ja ottaa hieman suuremman neuvottelupöydän. Taloyhtiön hallitukselle on jätetty myös ehdotus nykyisen antennin poistamisesta ja korvaamisesta dipolilla.

73 Heimo OH7TY