Kerhotilan sisäremontti, valmistelevia töitä

Viime keskiviikkonan siirrettiin kerhotilan tavarat viereiseen varastoon. Kiitokset paikalla olleille voimamiehille! Tulevana keskiviikkona valmistellaan tilaa kittausta ja maalausta varten, otetaan kalteri ja jalkalistat pois ja pestään pintoja.ja mitataan laatoitettava alue, yms.

K-raudassa on sopiva poistoerä hiekan harmaata Native 31x61,5 cm2 laattaa, 19,90 €/m2, josta olen pyytänyt hallituksen jäsenten mielipiteitä. Mikäli soraääniä ei ilmene haen sitä tiistaina, jolloin sen tarjousaika päättyy.

Tuon paikalle pesuvälineitä, mutta varmuuden vuoksi voisitte tuoda poisheitettäviä pyyhkeitä tms. kertakäyttöisiä rättejä.

73 Heimo OH7TY

Valmistelevat työt jatkuvat keskiviikkona 8.6. Tosin en itse pääse silloin mukaan. Ruuvien poistoa ja kittausta tarjolla. Ottakaa omia työväineitä mukaan.

Ristikko on nyt poistettu ja ikkuna pesty, nyt näkyy läpi. Vanhat kaapit ja jalkalistat ovat menossa juhannuskokkoon. Kiitokset mukanaolleille!

Laatat, 9l maalia, maalausetti, siveltimiä, kittiä, ja maalipesua on ostettu.
Seuraavaksi lattian hiontaan vuokrataan kone ja poistetaan maali paikalle pääsevien voimin päiväsaikaan.

73 Heimo OH7TY

Tällä viikolla pidetään tauko, pitää välillä edistää omia remontteja.

73 Heimo

Lattian hiotaan heinäkuun puoliväliin mennessä. Vuokraamme koneet ja teemme Vellun kanssa homman päiväsaikaan. Ilmoittelen tarkemman päivämäärän kun se on tiedossa. Jos teistä joku pääsee, niin saa tulla mukaan.

73 Heimo

Karhennamme Vellun kanssa kerhotilan lattian keskiviikkona 20.7 klo 10.alkaen. Illemmalla olisi töitä tarjolla seinien kittaksissa ja siistimisessä. Tervetuloa.

73 Heimo