Kerhotiloista

Jo jonkin aikaa hallituksen piirissä on keskusteltu, miten saisimme enemmän tilaa eri kerhon toimintoihin. Viime elokuussa meillä oli yhteistyöpalaveri Pohjois-Karjalan viestikillan kanssa, heilläkin olisi tarve toimitilasta. Koska kerhon rahoilla riittävän suurta tilaa, jossa olisi mahdollisuus myös mastoon, ei saada, aloitimme Vellun oh7fqh johdolla keskustelut Kaupungin kanssa. Kaupungillahan on paljon ylimääräisiä neliöitä, jos vaan sopiva tila löydetään. Tällä hetkellä työn alla on esitys saada Lykynlammen majalta kaksi huonetta kokonaan kerhon omaan käyttöön ja lisäksi muuta tilaa yhteiskäyttöön. Suunitelmat ovat siinä vaiheessa että kaupungille ollaan laatimassa esitystä tarpeellisista muutoksista sähköistyksestä ja ovissa. Tavoite on että kaupunki tekee muutokset kustannuksellaan ja antaa kerholle tilat käyttöön nuorisotoimen kautta ilman korvausta. Sinne kerholle on suunniteltu saatavan oma huone workkimista varten ja toinen huone rakentelua ja nuorille järjestettävää elektroniikkakurssitusta varten. Pihapiiriin tulisi masto antenneille. Kaikki on vielä suunnitteluasteella mutta hyvässä yhteishengessä kaupungin viranhaltijoiden kanssa. Tavoite olisi saada päätöksiä kevään aikana jotta kesällä pääsisimme pystyttämään maston ja anntennit. Entisestä kerhotilasta ei ole suunnitelmia luopua vaan sen voisi vaikka pistää vuokralle ja näin saada rahoitusta kerhon toimintoihin.

Hieno uutinen Vesalta.

Myötätuulta purjeisiin toivoen
Apo / OH7VL

Uudella paikalla on siis siis enemmän tilaa. Onko parkkitilaa? Asun kaukana periferiassa, tulen siksi autolla. Kerhon entisessä QTH:ssa ei ole parkkipaikkoja. Joensuuhan on ylitiheästi rakennettu. Olen näet itse landelainen! :slight_smile:

Parkkitilaa on reilusti, varmaan satakunta autoa mahtuu. Eli parkkipaikka sen verran iso että saattaa joutua kävelemään kauempaa, hi. Parhaina hiihtopäivinä voi olla melko täyttä, mutta aina on mahtunut sekaan?

-Matti

Hienoa !

Aktiviteetti lisää aktivitettiä ja maston pystyttäminen kuullostaa hyvältä ja toivottavasti HF:n lisäksi sinne saadaan
mahdollisesti 2m ja 6m asema kerhon NAC kisakäytöön ja kerho tiimi kasaan tulevaisuuden koitoksia silmällä pitäen…

Tänne Ylä-Karjalaan on suunnitteilla pieni NAC masto jonne tulee 2m ja 6m yagi hässäkkä suunnitelmien mukaan ensi kesänä
jotta saataisiin näkyvyyttä myös täältä seiskapiiristä valtakunnallisesti kun aktivitetti NAC ollut pientä näistä ruuduista…

Toki mastovaunu 2m ja 6m peditioporukalla on pyrkimys myös aktivoida taas joitakin harvinaisia ruutuja ja paikkoja sekä
antaa pisteitä NAC:sakin…

De: Kimi