Lähtevät QSL-kortit

Jäsenten useiden toiveiden mukaisesti aion lähettää lähtevät QSL-kortit kerholta jatkossa 4-kertaa vuodessa. Myös selkeitä päivämääriä pyydettiin, joten tässäpä ovat.

Omien aikataulujen ja kilpailukalenterin perusteella päätin itsekseni tällaiset päivät:
28.2.
31.5.
30.9.
31.12.

Kyseisiin päiviin mennessä kerholle toimitetut kortit lähtevät tuon päivämäärän jälkeen tavalla tai toisella kohti Riihimäen QSL-toimistoa.

Kortit tulee olla valmiiksi lajiteltuna näiden ohjeiden mukaan: sral.fi/sral/qsl.html

Seuraava erä kortteja lähtee siis 30.9. jälkeen, eli kesän aikana workituista qsoista ehtii sopivasti kirjoittelemaan kortit.

73 de Reijo OH7GGX

Seuraava korttierä lähtee taas 30.9. jälkeen.

Vielä on sopivasti pari viikkoa aikaa kirjoitella kortit valmiiksi ja tuoda kerholle.

Lähtevien korttien laatikosta oli merkintä kadonnut, mutta kyseinen laatikko on siis rigin vierellä peltilaatikostossa kolmas laatikko ylhäältä. Huom! Älä laita kortteja vanhaan pöydän alla olevaan lajittelulokerikkoon. En käytä sitä. Lajittele kortit lajitteluohjeiden mukaisesti nippuun ja pudota laatikkoon. Kuminauhoja löytyy myös laatikosta (ja niitä saa viedä kohtuullisissa määrin myös kotiin ennenkuin kuivuvat pilalle).

Kahdessa ylemmässä on saapuneet QSL-kortit. Joidenkin lokerot ovat olleet ajoittain melko täysiä, joten kannattaa käydä tarkistamassa ja tyhjentämässä tarvittaessa.
Mikäli sinulla ei vielä ole omaa QSL-lokeroa, niin laita sähköpostilla viestiä minulle omakutsuosoitteeseen.

73 de Reijo OH7GGX

Allekirjoittanut alkaa hoitaa lähteviä QSL-kortteja tästä eteenpäin. Tnx Reijolle tähän asti hoidetusta työstä ja selkeistä ohjeista. Jatketaan samalla linjalla ja samoilla ohjeilla mitä Reijo OH7GGX on kirjoitellut. Kortit voi toimittaa kerhon lokeroon (kolmas laatikko ylhäältä), tai suoraan minulle. Korttien lähtöpäiviin voi tulla muutoksia ensi vuoden puolella, mutta seuraava lähtevien korttien deadline on kuitenkin Reijon ilmoittama 31.12.2016.

Jos asiasta on kysyttävää, nykäiskää hihasta, kutsukaa bandilla tai lähestykää e-maililla osoitteeseen [email protected]

  • Panu OH7CW