OH7RAB-kommentteja

Kiitos kommenteista. Kommentoinpa takaisin :slight_smile:

Kanttiaaltoa hyvinkin, mutta johtunee varmaan ihan siitä että nykyinen on tehty prossulla (joka antaa nastaansa joko 0 tai 5V), kun taas vanha oli ihan eri tekniikkaa. Toki jos rahaa ja aikaa viitsisi käyttää enemmän, niin siitä saataisiin hyvinkin hifiä, mutta onko se enää oikeasti tarpeellista?

Jos CW taito on hanskassa, niin ei varmasti ole ongelma lukea nopeampaakin tekstiä. Kaikilla ei kuitenkaan ole ja siksi nykyinen nopeus on vielä suht vaivatta luettavissa huonommillakin taidoilla.

Jos ihan tarkkoja ollaan, niin se sanoo OH7RAB (väli) E. Ei minkään cw opin mukaan tule samaan sanaan tuo viimeinen piste, joka itseasiassa on vuoronvaihdon välipiippa.
Sen voisi periaatteessa pistää myös K kirjaimeksi tai sitten vaikkapa tulemaan eri taajuisella tonella. Tätä ei kuitenkaan vielä nähty tarpeelliseksi, katsotaan alkaako se häiritsemään käyttäjiä enemmänkin.

Huomasin saman. Se on onneksi niinkin yksinkertaisesti kuin trimmeriä kääntämällä hoidettu. Informoin asiasta Manulle, hän katsokoon parhaaksi näkemänsä audiotason.

Liittyykö tämä tuohon aiemmin mainittuun cw viestiin vai niihin kongeihin? Kongeista riittää mielipiteitä moneen suuntaan. Audion toneen vastasinkin jo aiemmin.

Onko heikko asema enää siinä vaiheessa muutenkaan workittavissa?

Jotkut reagoivat samalla tavalla vanhoihin ääniin. Valitettavasti aina ei voi kaikkia miellyttää. Pääasia on että toistin toimii. Kiitos kuitenkin palautteesta. Sitä varten toistin on nyt hetken aikaa testissä, jotta tarvittaessa muutoksia voidaan vielä tehdä. Katsotaan mihin suuntaan yleinen mielipide muotoutuu :slight_smile:

73 de Reijo OH7GGX

Arvostelijoita riittää , mutta vapaaehtoisia tekijöiä ei

73 de Masa OH7MN

Olen samaa mieltä Masan kanssa, :exclamation:
suuret kiitokset Reijolle ja Manulle hyvästä työstä.

De Eikka OH7KNM

Terehdys,

Jaa, täällähän olikin ripiitteriketju, kerrompa omat kommentit myös…
Nopeasti käsirillä kuunneltuna kovan kohinan seasta toistimen äänet tuntuvat tulevan aika tukevasti. Annan myös äänen tuolle aiemmissa viestiketjussa mainitulle hifisoundille, mutta jos se koetaan työlääksi tehdä, niin nykyinenkin on ihan käyttökelpoinen. Toimintalogiikka vaikuttaisi ihan onnistuneelta ja eikös tuota heikon lähetteen tapauksessa tulevaa kohina-kongo-tapausta voisi estää pienellä viiveellä esim. 1s tai toistinlogiikassa voisi olla ihan tunnistus näille tilanteille?

Kerhon jäsenillä olisi varmasti paljon tietotaitoa asioiden suhteen, toistimen huoltajien työtaakkaa voisi vähentää pähkäilemällä parannuksia porukassa vaikka täällä foorumilla tai kerhoillassa…Mikäs sen parempi kerhoilta, kuin miettiä tuohon se audiosuodatin kahvin ohessa?
Jokatapauksessa hyvää työtä!

73’s de OH4HLO, Rami

morjes kaikille…
se on tuo ripiitterin remontti ollu vuosia tapetilla ja vihdoinki se näyttää
uuden tulemisensa . . .
niinpä on mukava lukea että jälkikäteen näitä projektiin osallistuvia “wannabe” nimiä sitten putkahtelee
eipä muuta kun otetaan nimilista ylös ja aktiiviset mukaan sitten seuraavaan toistin projektiin ja muuteski
aktiiviseen kerhotoimintaan mukaan.
73 de oh7tj

ps. hyvää työtä Manu,Reiska ja kumppanit

Tere Reijo,

Ok, eli siinä on jo suodatusta audiossa ja piikeissä…
Huonohan tässä on minun suuresti kommentoida uutta tai vanhaa ripiitteriä, kun kumpaakaan en ole kovin paljoa kuunnellut. Ja tosiaan nämä ovat vain kommentteja, että hyvä se toistin on nytkin. Ja kyllä, tärkeintä on, että sellainen on ylipäätään olemassa.
Onkos sinulla siihen jotain kytkiksiä olemassa, voisin mielenkiinnosta vilkaista joskus kerholla niitä jos sopii? Oikeastaan nämä viestitkin liittyy vähän tähän asiaan, kun en oikein tiedä sen kytkiksen/koodin kattavuutta. Eikös tuohon ole sitten päivitettävissä ohjelmamuutoksella aika paljonkin asioita tarpeen mukaan vaikka toistin olisi jo paikallaan?

Tuohon toistimen huollon suoriutumiseen en tiedä mennä ottamaan enempää kantaa, kun on sen verran tuore tuo “annabella” jäsenyys ja muutenkin koko P-K seudulla asuminen… (tätä käytän varmaan vielä 10v päästäkin hehh)