Radioamatöörit Joensuun torilavalla 15.9 klo 14 - 18

SRAL 100v. liputuspäivän yhteydessä järjestämme torilavalle tapahtuman, jossa esitellään radiokalustoa, pidetään 2 m, HF ja etäasema QSO:ja. Siihen tarvitaan jäseniämme tuomaan sopivia laitteita esille, olemaan lavalla esittelijöinä ja toimimaan vasta-asemina.

Pohjois-Karjalan radio on jo lähestynyt haastattelupynnöllä, nyt meillä on ainutlaatuinen tilaisuus saada lisää positiivista julkisuutta. Tehdään tämä kunnolla!

Tässä on vajaa viikko aikaa toimia, kaikki halukkaat, ottakaa minuun yhteyttä, joko tähän viestiketjuun vastaamalla tai soittamalla nolla neljä nolla 864 4872.

Terveisin
Heimo OH7TY

Kiitokset kaikille tapahtuman järjesteleyihin osallistuneille!

Manulla Harris, Jarkolla 2m asema, minulla etäyhteys Oskolaan ja Vellu hoiteli kuulutukset. Tekniikka toimi luotettavasti ja kaikilla asemilla pidettiin yhteyksiä.

Päivämäärää ja säätä emme voineet valita. Lämpötila oli alle kymmenen astetta ja eihän siellä yleisöä ollut, elokapina mekasti torin toisella reunalla.

Lehti-ilmoitus maksoi 243 €+alv, torilupa 55 € ja muutama kymppi pikkumenoihin. Saimme yhden jäseneksi liittymisen, yhden tutkinnosta kiinnostuneen, muutaman hyvin kiinnostuneen kävijän ja 7 min Ylen Itä-Suomen radioaikaa.

Seuraavana onkin yhdistyksen 50 v, juhlistaminen pikkujoulun yhteydessä.

Kirjaston ala-aulassa on pitkin vuotta erilaisia näyttelyitä, kysytäänkö tilaa amatööritoiminnan esittelyyn myöhemmin talvella?

Terveisin
Heimo OH7TY