Radiolaitteita myynnissä

Lopettaneen aseman radiot ja varusteet myynnissä tarjousten perusteella. Laitteet on purettu asemalta, mutta niitä ei ole sen kummemmin testailtu. Ft757 tuntui toimivan ainakin vastaanotolla, ei ollut antennia mihin testata. Taajuudeksi oli jäänyt sammutettaessa 3699. FRG-100:n vfo tuntuu pyörivän tahmeasti, oikean kokoista 12v liitintä ei löytytynyt kokeilua varten. Microset virtalähde toimii, samoin tuo hieno USSR virtalähde osoitti elämisen merkkejä. Myös Icom IC-02E kohisi kun virrat kytkettiin, Muista laitteista ei kerrottavaa. Tarjoukset ja tiedustelut minulle, laitteeet ovat muualla, toimin vain viestin viejänä.

Tässä Beckman skooppi 20MHz.

Tässä sitten Kenwood AT-200 antennituneri, mukana myös pieni keinokuorma, ehkä 25w.Toinen laite on USSR made signaaligeneraattori.

Tässä kolme poweria, Microset, homemade ja USSR made säädett’v’ 30v poweri. Homemade poweri tulee virtapiuha katkaistuna.

Ja tässä cw- henkilöille kaksi Bencheriä sekä Made in Germany pumppu Leybold.

Ja monenlaisia kaapeleita laatikollinen. Yleismittarin, telkkarin, tulostimen jne…

Kuvaamatta unohtui muutama käsikone: Icom IC-R10 vastaanotin, Realistic Pro-39 Hyperscan skanneri sekä Icom IC-02E. Viimeksi mainittuun tulee mukaan Mascot virtalähde, magneettijalka ja piiska-antenni.

Näistä kaikista tarjouksia minulle. Mitään epärealistisia hintaodotuksia ei ole, ovat kuitenkin jo vanhepaa tekniikkaa. Niin, laitteet ovat Hammaslahdessa.

Vesa OH7XI 0503606938 fone / Whatsapp / Signal

Nyt jäljellä hieno ja toimiva Yaesu FRG-100 vastaanotin sekä tosi siisti ja toimiva Beckman skooppi. Yaesun oma virtaliitin on vielä etsinnässä. Yaesussa on asennettuna CW-suodin XF-110C, 500hz. Sehän käy myös esim. ft-1000. Skoopissa mukana kaksi mittajohtoa. FRG-100 175€, skooppi 20€.

Ja onhan se myös musta Bencher avainnusosa, 65€.

Nyt Bencher löysi uuden titarin. Skooppi ja FRG-100 vielä tarjolla.

Kaikki romppeet on myyty.