Rakenteluiltoja kerholla

Olisiko jäsenistöllä kiinnostusta rakenteluiltoihin esimerkiksi maanantaisin?

Noissa illoissa voitaisiin porukalla tinailla ja nikkaroida mitä mieleen tulee, avustaa uusia ja vaikkapa esitellä mikroprosessorien ohjelmointia tai jotain muuta aiheeseen liittyvää.

Rakenneltavia projekteja voitaisiin miettiä yhdessä ja tehdä kimppatilauksia komponenteista sekä piirilevyistä. Myös kerhon komponenttivarastot ovat käytettävissä tähän tarkoitukseen ja olisikin hyvä jos saisimme suunniteltua uusia kytkentöjä näiden komponenttien ympärille.

Esimerkkinä jo olemassaolevista projekteista ovat Digi-interfacet, 2m Pre-Amp levyt, CAT-interfacet, jne. Kerro mikä sinua kiinnostaisi niin mietitään toteutusta yhdessä =)

73 de Reijo OH7GGX

Jos paikalla olis työkalut vaativampiinkin hommiin, niin edistäishän se toki niiden harrastajien tilannetta joilla ei välineitä kaikkiin juttuihin ole. Tietysti perustyökaluin tyydytetään niidenkin harrastajien tarpeet, joilla ei ole mitään.

73 de OH7EAH

Mitä työkaluja tarkoitat?

Kerholle on ostettu / saatu lahjoituksena suht hyvä kattaus käsityökaluja ja mittalaitteita. Uskoisin niillä pääsevän hyvinkin pitkälle. Onko jotain tiettyä mitä mielestäsi puuttuu?

Mie kannatan rakenteluiltoja. Voin tuoda omat työkalut ja juottimen mukana. Henk.kohtainen ongelma on se että tarvitsen vähintään 500 watin valon nykyisin(tai uudet silmälasit)

vellu OH7FQH

Aloitetaan rakenteluillat tammikuussa. Projekti ideoitakin on jo. Niistä tulee infoa perästä.

Saa myös ehdottaa erilaisia teemoja käsiteltäväksi. Olen lupautunut ainakin joku kerta esittelemään miten omia kytkentöjä ja piirilevyjä voi piirrellä Eagle nimisellä softalla.

73 de Reijo OH7GGX

Eipä tainnut ottaa QRP radioiden rakentelut tulta alleen. Nyt äkkiä ilmaiskaa kiinnostuksenne jos näitä rakenteluiltoja ylipäätään halutaan, muuten unohdetaan koko juttu =)