Remoteaseman käyttöönotto

Oskolan remoteasemalla voidaan pitää QSO:ja puheella ja digimodeilla. Maston kierto, antenninvaihto ja CW ovat vielä työn alla, mutta tutustuminen etäohjelman käyttöön voidaan aloittaa jo nyt.

Esittelen keskiviikkoisin kerholla klo 18.00 etäohjelman käyttöä, ensiksi muutamina iltoina puhekäyttöä ja myöhemmin tarpeen mukaan FT8.

Etäkäyttäjä tarvitsee nettiyhteyden ja päätelaitteen, johon saa mikrofonin ja kuulokkeet tai kaiuttimet. Tavallinen Windows PC ja mikrofonilla varustettu headset toimivat hyvin. Voitte ottaa omat laitteet mukaan.

Kerhotilaan mahtuu minun lisäkseni mukavasti enintään kuusi osallistujaa, joten vastatkaa tähän viestiketjuun milloin haluatte tulla. Pidän näitä esittelyitä niin pitkään kunnes kaikki halukkaat ovat päässeet mukaan.

Terveisin
Heimo, OH7TY

Heimo esitteli tänään kerholla etäohjelman käyttöä. Kiitokset hyvästä esittelystä.

Työvuorot sopivasti, joten OH7BFJ paikalla Marraskuun kolmantena.

Valitettavasti joudun perumaan 3.11 keskiviikon, olin aikoja sitten lupautunut lapsenlapsenvahdiksi ko. iltana. Otan kerhon 50v juhlaan/ pikkujoiluun laitteet mukaan, niin voidaan esitellä sielläkin. Jos on tarvetta, niin minulle käy muutkin viikonpäivät ja ajankohdat,

Terveisin
Heimo OH7TY