Scifest 2011

Hei Kaikille!
Olen huolissani siitä jos Scifest tapahtumaan ei näin suuresta kerhosta löydy muutamaa vetäjää. On luonnollista että ne jotka ovat tästäkin asiasta vastanneet monen vuoden ajan haluavat siirtyä syrjään. Ymmärrän myös sen että ne jotka ovat työelämässä eivät voi kaikkiin rientoihin osallistua. Vetoan kaikkiin kerhon jäseniin että voisimme osallistua Scifest tapahtumaan, viimekeväisen perustella voisin sanoa että tämä on yksi niistä tavoista jolla voimme nuoria tavoittaa. Käynnissä olevalla kurssilla on kaksi oppilasta jotka ovat tulleet kurssille nimenomaan tämän tapahtuman kautta.
Koska en tunne koko jäsenistöä pyydän niitä kerhon jäseniä jotka voisivat auttaa asiassa siten että selviäisimme tästäkin urakasta ilmoittautumaan kerhon hallitukselle. Omalta kohdaltani lupaan olla mukana, mutta ymmärtänette että osallistumistani arkipäivisin rajoittaa vielä muutaman vuoden työelämä.
vellu OH7FQH

Hei Vellu,
voi olla etteivät ihmiset tiedä asiasta. Minulle ei ole tullut mitään asiaan liittyvää infoa tai kyselyä.
73 Arto oh7bd

Kyllä tuonne olisi kiinnostusta lähteä vähintäänkin osa-päiväisenä. Valmistelut voisi aloittaa hyvissä ajoin ja kirjoitella suunnitelmista myös tänne foorumille. Koitan raapaista jotain yhteistyötä lukioluokan kanssa kunhan tässä päästään vauhtiin.

Matti, OH7FQP