To 7.8. hamssi- ja tuvisaunailta Kuoringalla

Hamssit ja juniorit, myös muut kuin turvaryhmäläiset, tervetulloo saunaan Kuoringalle! Sauna on lämpimänä noin klo 18 - 21, ja eväitä voi paistaa kiukaalla, sisällä takassa, tai ulkona nuotiolla. Rantaleluina mm. soutuinkkari, sähkissoutuvene ja kumikanootti. Veneilyliivejä löytyy, ei tartte varata omia. Rannassa on laituri, ja itse ranta on pitkälle kahluumatala, kuten Kuoringan uimaranta.

Osoite on Kuopiontie 54, tai guuglen mukaan Kuopiontie 56, Käsämässä varttitunnin ajon päässä kaupungista Kuopion suuntaan. Tunnistaa pienestä punaisesta saunamökistä ja aitasta ihan pyörätien ja ison Kuopiontien vieressä. Opastus Joen ripiitterillä.

Tulo pyörätietä pitkin joko läheiseltä Kuoringan uimarannalta, tai Hopearannantien risteyksestä, saa ajaa autolla rantatonteille. Parkkitila ei lopu kesken, autot voi parkkeerata kuvassa näkyvän portin luokse pyörätien varteen. Myös pihaan mahtuu pari autoa, jos uskaltaa peruuttaa jyrkkää mäkeä portista alas rantaan. Lenkkeilynhaluisille paikka on kivan pyöräilymatkan päässä kaupunkiseudulta. Jos ken on kyytiä vailla, kannattaa laittaa vaikka tähän säikeeseen alle kysely, pääsisikö jonkun tulijan mukana. 73!

google.fi/maps/@62.6337626, … e1!3m1!2e0

T: - Juha OH7HJ

Päivitys 03.07.14: Tnx käynnistä ekassa hamssisaunaillassa! Leirin jälkeen ensi viikolla seuraava saunailta, katsotaan sääennusteesta sopiva päivä.

P.S. Matin OH7FQP hyvä tallennus pyöräilyreitistään nopeustietoineen: sports-tracker.com/#/workout … 7nevvc5or9
Opaste - Kuopiontie 54 Kuoringan Salmiranta portti - Panoraama (c) J Hartikka.jpg


Tällä viikolla eka hamssisauna- ja rantailta jo heti tänään 7.7. maanantaina, tervetulloo! Paikka sama kuin edellisessä viestissä.

Sauna on lämpimänä jälleen noin klo 18 - 21 kesäleiritapahtumien ym. kuulumisia vaihtamaan saapuville. Makkaranpaistomahdollisuus kiukaalla tai nuotiolla.

Soutu-/sähkisvene ja -kanootti ovat käytettävissä, ja uimavesi on lämmennyt jo ainakin 21 C, joten perhettä sopii ottaa mukaan! Ainakin Hessu on tällä tietoa tulossa.

T: - Juha -

Maanantaina sattui huonosti useimmille, joten kokeillaan, jos nyt tiistaina olisi sopivampi ilta. Paikka ja järjestelyt entiset.

Lisäys: Seuraava saunailta on suunnitteilla maanantaiksi 14.7.

Kuva: Hessu OH7NE soutamassa tiistain saunaillassa inkkarimallisella ulkohankainkanootilla, joka on varustettu suuntavakautta parantavalla peräevällä.

T: - Juha -

TERE lupaa +30C lämmintä, vois tulla hikoilemaan

Järjestelyt kuten aloitusviestissä. CU!

T: - Juha -