Uusi foorumi

Onnea ja pitkää ikää tälle uudelle OH7AB foorumille! Tnx Arto!

Edelleen varmaankin Yahoo-postituslista jää toimimaan.
Molemmat ovat hyviä olemassa. Tämä foorumi on siinä mielessä parempi että eri asioille on omat osastonsa.
Tiedotukset näkyvät heti, ei tarvitse haeskella koska ne voidaan priorisoida pysyvästi alkuun.

73´s Heikki OH7NE

  • Hei, en muuten huomannut mistä pääsee muokkaamaan (tai vaikka poistamaan) omaa viestiä ?

Tähän voi linkittää tarvittaessa kuvan (Img) joka on jo jossain saitilla netissä.

Korjasin asian, nyt viestin poistamiseen ei ole mitään määräaikaa.
Yahoio varmaan kannattaa jättää käyttöön, koska sillä saavuttaa nopeasti suuren joukon ihmisiä. Tässä taas on helpompi rupatella ilman että on pelkoa suuresta sähköpostitulvasta. Kirjautuminenkin on helppoa.
73 Arto

Yritin jo kerran lähettää tässä viestiä, mutta jostain syystä ei onnistunut. Yritän muistella mitä eka yrityksellä kirjoitin.

Ensiksikin lämmitti syöntä että täman foorumin otsikossa oli “Radioharrastajat” … ja toiseksi tämä Suomen kielisyys. Minäkin saatan oppia käyttämään. Saa nähdä.

On hyvä että on useita keskustelualueita, mutta minusta tässä liiankin monta aluetta. Otsikoitten joukosta on vaikeaa nähdä onko uusia lukemattomia viestejä. Voi jäädä tärkeäkin viesti näkemättä. Sen vuoksi otsikoitten määrä pitäisi olla niin pieni kuin suinkin, varsinkin näin alkuvaiheessa. Kai niitä voi lisätä ajan kanssa kun tarve kasvaa.
Kirjoitin tämän osioon “Ideat risut ja ruusut” . Tämän palstan otsikko voisi "Yleiskeskustelu" tai jotain vastaavaa. Sellainen otsikko mahdollistaisi joittenkin ketjujen yhdistämisen ja turhiksi jäävien poistamisen.
Terv Alpo / OH7vl