Viestiliikenneharjoitus 20. – 21.11.2020

Pohjois-Karjalan radiokerho järjestää valtakunnallisen viestiliikenneharjoituksen 21.- 22.11.2020 MPK Savo–Karjalan Joensuun koulutuspaikan tuella.

Harjoituksessa liikennöidään P-K:n radiokerhon rakentamassa maakunnan kattavassa sanoma- ja puhevaraverkoissa sekä HF- ja VHF-taajuuksilla (puhe ja data) eri puolille Suomea.

Jos tulet johtoasemalle Liperiin, sinulle opetetaan digiohjelmien asennus ja käyttö.

Ilmoittautuminen harjoitukseen MPK:n nettisivujen kautta 22.10.2020 mennessä. Voit ilmoittautua myös etäasemaksi (ei kurssimaksua).

Etäasemana voit toimia myös ilman MPK:n kurssille ilmoittautumista. Tällöin olet mukana harjoituksessa yksityishenkilönä etkä ole esim. MPK:n vakuutusturvan alainen.

Ilmoittautumiset Tommille (tommi.holopainen(at)gmail.com) 22.10.2020 mennessä (nimi, tunnus, osallistumispaikka, puhelinnumero ja sähköpostiosoite).

Viestiliikenneperusteet ja tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille noin viikkoa ennen harjoitusta ja viimeiset päivitykset tarvittaessa harjoitusta edeltävänä iltana.

Ilmoittautumiset ja lisätietoa MPK:n sivuilta sekä Tommilta (OH7JJT).

Tervetuloa harjoitukseen!

PS: Jos MPK peruu syksyn kurssin Coronatilanteen johdosta, viestiliikenneharjoitusta ei peruta vaan se järjestetään omilta kotiasemilta. Radioamatööritoiminta on ehdottoman koronavapaata bandillä. Virus ei etene eikä leviä radioaalloilla.

https://koulutuskalenteri.mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/100499