Viestiliikenneharjoitus 25.- 26.3.2022

Pohjois-Karjalan radiokerho järjestää valtakunnallisen viestiliikenneharjoituksen 25.- 26.3.2022 MPK Savo–Karjalan Joensuun koulutuspaikan tuella.

Harjoituksessa liikennöidään HF-, VHF- ja UHF-taajuuksilla (puhe ja data) eri puolille Suomea.

Jos tulet johtoasemalle Liperiin, sinulle opetetaan digiohjelmien asennus ja käyttö sekä pääset operoimaan em. ohjelmilla johdetusti viestiliikenneharjoituksessa.

Ilmoittautuminen harjoitukseen MPK:n nettisivujen kautta 11.3.2022 mennessä. Voit ilmoittautua myös etäasemaksi (ei kurssimaksua).

Etäasemana voit toimia myös ilman MPK:n kurssille ilmoittautumista. Tällöin olet mukana harjoituksessa yksityishenkilönä etkä ole esim. MPK:n vakuutusturvan alainen.

Ilmoittautumiset Tommille (tommi.holopainen(at)gmail.com) 11.3.2022 mennessä (nimi, käytettävä kutsu, osallistumispaikka, puhelinnumero ja sähköpostiosoite).

Jos MPK peruu kevään kurssit koronatilanteen johdosta, viestiliikenneharjoitusta ei peruta, vaan se järjestetään omilta kotiasemilta. Radioamatööritoiminta on ehdottoman koronavapaata bandilla. Virus ei etene eikä leviä radioaalloilla.

Viestiliikenneperusteet ja tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille noin viikkoa ennen harjoitusta ja viimeiset päivitykset tarvittaessa harjoitusta edeltävänä iltana.

Ilmoittautumiset ja lisätietoa MPK:n sivuilta sekä Tommilta (OH7JJT).

Tervetuloa harjoitukseen!

https://koulutuskalenteri.mpk.fi/…/Tutustu…/id/155806