Viestiliikenneharjoitus 26.– 27.3.2021

Pohjois-Karjalan radiokerho järjestää valtakunnallisen viestiliikenneharjoituksen 26.- 27.3.2021 MPK Savo–Karjalan Joensuun koulutuspaikan tuella.

Harjoituksessa liikennöidään HF-, VHF- ja UHF-taajuuksilla (puhe ja data) eri puolille Suomea.

Jos tulet johtoasemalle Liperiin, sinulle opetetaan digiohjelmien asennus ja käyttö sekä pääset operoimaan em. ohjelmilla johdetusti viestiliikenneharjoituksessa.

Ilmoittautuminen harjoitukseen MPK:n nettisivujen kautta 11.3.2021 mennessä. Voit ilmoittautua myös etäasemaksi (ei kurssimaksua).

Etäasemana voit toimia myös ilman MPK:n kurssille ilmoittautumista. Tällöin olet mukana harjoituksessa yksityishenkilönä etkä ole esim. MPK:n vakuutusturvan alainen.

Ilmoittautumiset Tommille (tommi.holopainen(at)[gmail.com) 11.3.2021 mennessä (nimi, tunnus, osallistumispaikka, puhelinnumero ja sähköpostiosoite).

Viestiliikenneperusteet ja tarkempi ohjelma lähetetään ilmoittautuneille noin viikkoa ennen harjoitusta ja viimeiset päivitykset tarvittaessa harjoitusta edeltävänä iltana.

Ilmoittautumiset ja lisätietoa MPK:n sivuilta sekä Tommilta (OH7JJT).

Tervetuloa harjoitukseen!

PS: Jos MPK peruu kevään kurssit koronatilanteen johdosta, viestiliikenneharjoitusta ei peruta, vaan se järjestetään omilta kotiasemilta. Radioamatööritoiminta on ehdottoman koronavapaata bandilla. Virus ei etene eikä leviä radioaalloilla.

https://koulutuskalenteri.mpk.fi/Koulutuskalenteri/Tutustu-tarkemmin/id/152366

Huom: Ilmoittautuminen valtakunnalliseen viestiliikenneharjoitukseen 11.3.2021 mennessä :-)