Vuosikokous 2017

Vuosikokous meni todella sujuvasti Vellun, oh7fqh, luotsaamana. Paikalla oli 16 kerhon jäsentä. Jäsenmaksu säilyy ennallaan 20€ suuruisena, budjetti pysyy tällä tasapainossa. Kulunut vuosi 2016 jätti kassaan noin 500€ ylijäämää. Toimintasuunnitelman tärkeimpinä asioina on toimitilojen kehittämisprojekti ja siihen liittyvä lasten ja nuorten kurssittaminen. Myös uusien amatöörien kouluttamiseen kerho panostaa uusiutuvan kurssiaineiston myötä.
Hallituksen erovuoroiset jäsenet Pertti oh7kp, Jani oh7eow ja Panu oh7cw sekä varajäsenet Eikka oh7er ja Matti oh7fqp valittiin jatkamaan ansiokasta palvelustaan. Myös puheenjohtaja, Vesa oh7xi, sai uuden kahden vuoden tuomion. Keskusteltiin mahdollisuuksista saada isommat tilat toiminnan kehittämiseksi. Vellu oh7fqh kertoi, misssä vaiheessa asia on kaupungin viranhaltijoilla. Manu, oh7ue, puolestaan toi uusimmat kuulumiset SRAL:n hallinnosta. Huhtikuussa olevasta SRAL:n kevätkokouksesta on tulossa mitä ilmeisimmin todella kuuma. Manu toivoikin kerholta runsasta osanottoa kokoukseen. Ehkäpä lähdemmekin porukalla kokoukseen! Pohjois-Karjalan viestikilta jakoi kokouksessa Viestiristin Eikalle, oh7er ja Vesalle, oh7xi, soljen aiemmin saatuun Viestiristiin.

Kiitos tiedotteesta Vesa ja onnea uusitulle hallitukselle.
Alpo / OH7VL

Ja vielä jatkona: Kerhokilpailujen palkinnot jaettiin myös. Pentin Pytyn ison tehon luokassa hankki itselleen Pentti oh7mp ja pikkutehon pytty meni Panulle, oh7cw. Digimode high power pytty koristaa Manun oh7ue hyllyä ja pikkutehon pytty meni Reijolle, oh7ggx. VHF/UHF palkinto meni myös Manulle, oh7ue. Laatat hankittiin pyttyihin, myös aiemmpien vuosien laatat ovat paikoillaan palkinnoissa.